Jump to content
Sign in to follow this  
masab_ahmad

UVM-SystemC MACOSX make error

Recommended Posts

I'm trying to run uvm-systemc on macosx. Link to download: http://accellera.org/images/downloads/drafts-review/uvm-systemc-1.0-alpha1.tar.gz

In the install flow, ../configure works fine, but on make i get this error:

Making all in macros  CCLD   libmacros.laar: no archive members specifiedusage:  ar -d [-TLsv] archive file ...    ar -m [-TLsv] archive file ...    ar -m [-abiTLsv] position archive file ...    ar -p [-TLsv] archive [file ...]    ar -q [-cTLsv] archive file ...    ar -r [-cuTLsv] archive file ...    ar -r [-abciuTLsv] position archive file ...    ar -t [-TLsv] archive [file ...]    ar -x [-ouTLsv] archive [file ...]make[4]: *** [libmacros.la] Error 1make[3]: *** [all-recursive] Error 1make[2]: *** [all-recursive] Error 1make[1]: *** [all] Error 2make: *** [all-recursive] Error 1

I've looked online, and it seems that it is a makefile problem. However the uvm-systemc makefile is way to complex for me to comprehend where the issue could reside. Any ideas on why is this happening?

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...