Jump to content
Sign in to follow this  
ruwan2

Why does not this kind of parameter initialization?

Recommended Posts

Hi,

 

When I try the following module, I find that the blue color initialization works while the red part is used, it does not work.

 

 

SC_MODULE(mytop)
{
sc_signal<bool> mysig;
sc_clock clk;
myclk mod;
 
SC_CTOR(mytop) : mysig("mysig"), mod("mod"), clk("ccllkk", 20, 0.5)
{
mod.outp(); 
mod.CLK(clk);
}
};
SC_MODULE_EXPORT(mytop);
 
 
..........
SC_MODULE(mytop)
{
                    sc_signal<bool> mysig;
line 7:          sc_clock clk("myclock", 20, 0.5);
                    myclk mod;
 
SC_CTOR(mytop) : mysig("mysig"), mod("mod")
{
mod.outp(); 
mod.CLK(clk);
}
};
SC_MODULE_EXPORT(mytop);

.........

When the above red cannot pas compilation, the error messages are:

 

# clk_g_head.cpp:7: error: expected identifier before string constant
# clk_g_head.cpp:7: error: expected ',' or '...' before string constant
# clk_g_head.cpp: In constructor 'mytop::mytop(sc_core::sc_module_name)':
# clk_g_head.cpp:13: error: no match for call to '(sc_core::sc_in<bool>) (<unresolved overloaded function type>)'
# C:\modeltech_10.1c\include\systemc/sc_signal_ports.h:640: note: candidates are: void sc_core::sc_in<bool>::operator()(const sc_core::sc_signal_in_if<bool>&)
# C:\modeltech_10.1c\include\systemc/sc_signal_ports.h:649: note:                 void sc_core::sc_in<bool>::operator()(sc_core::sc_port<sc_core::sc_signal_in_if<bool>, 1, SC_ONE_OR_MORE_BOUND>&)
# C:\modeltech_10.1c\include\systemc/sc_signal_ports.h:658: note:                 void sc_core::sc_in<bool>::operator()(sc_core::sc_port<sc_core::sc_signal_inout_if<bool>, 1, SC_ONE_OR_MORE_BOUND>&)
# ** Error: (sccom-6142) Compilation failed.
# ** Error: C:/modeltech_10.1c/win32/sccom failed.
# Error in macro C:\Users\Jeff\modelsim_systemC\clk_gen\run1.do line 25
# C:/modeltech_10.1c/win32/sccom failed.
#     while executing
# "sccom -g myclk.cpp clk_g_head.cpp"
# Model Technology ModelSim SE sccom 10.1c compiler 2012.07 Jul 27 2012
# Exported modules:
# mytop
# Model Technology ModelSim SE sccom 10.1c compiler 2012.07 Jul 27 2012
 
 
 
What is wrong? Please help me because I am new to both SystemC and C++ yet. Thanks again.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...