Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Visual C++ 2010'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Accellera Systems Initiative
    • Information
    • Announcements
    • In the News
  • SystemC
    • SystemC Language
    • SystemC AMS (Analog/Mixed-Signal)
    • SystemC TLM (Transaction-level Modeling)
    • SystemC Verification (UVM-SystemC, SCV)
    • SystemC CCI (Configuration, Control & Inspection)
    • SystemC Datatypes
  • UVM (Universal Verification Methodology)
    • UVM 2017 - Methodology and BCL Forum
    • UVM SystemVerilog Discussions
    • UVM Simulator Specific Issues
    • UVM Commercial Announcements
    • UVM (Pre-IEEE) Methodology and BCL Forum
    • UVM 1.2 Public Review
  • Portable Stimulus
    • Portable Stimulus Pre-Release Discussion
    • Portable Stimulus 1.0
  • IP Security
    • IP Security Assurance Whitepaper Discussion
  • IP-XACT
    • IP-XACT Discussion
  • IEEE 1735/IP Encryption
    • IEEE 1735/IP Encryption Discussion
  • OCP (Open Core Protocol)
  • UCIS (Unified Coverage Interoperability Standard)
  • Commercial Announcements
    • Announcements

Categories

  • SystemC
  • UVM
  • UCIS
  • IEEE 1735/IP Encryption

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Company

Found 1 result

  1. Hi All, I just moved one of my project to 2.3.0 and I get these messages with Visual C++ 2010 Express: 1> Unknown compiler version - please run the configure tests and report the results 1> issutils.cpp 1> Unknown compiler version - please run the configure tests and report the results 1> itag2str.cpp 1> Unknown compiler version - please run the configure tests and report the results 1> rtc.cpp 1> Unknown compiler version - please run the configure tests and report the results 1> sc_main.cpp ... etc From a quick google search it looks likes a boost version issue, does anybody know how to fix this? Thanks, Hans www.ht-lab.com
×
×
  • Create New...