Jump to content

Retvisan

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Retvisan

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have understood. Simply I have not knew that there are Linker and dynamic Linker. That is the reason why I have repeated my question.
  2. Could you please tell me what the difference between dynamic linker and simple linker is? Because I have already set Linker options.
  3. Could you please tell me what the difference between dynamic linker and simple linker is? Because I have already set Linker options.
  4. Hello Roman, Now it is working corectly and I can build the project but when I execute the programm I see the following message. Why I see this one, if programm is already compiled.
  5. Hello again, I have set libraries path as well. But it does not work,what mistake I have?
  6. Hello Roman, I have changed settings of my IDE to g++ compiler driver and my previous error was solved, but I have got 23 new ones) Could you help me to understand why it has happened Thanks in advance, Fedor
  7. Hello Mr. Black, Unfortunately I do not have today my code with me. I have created a module with SC_THREAD process. And in this module this process is made with constructor. I have probably understood my mistake but I can check it only on Monday when I will have access to my code. Thanks for the help! P.S. How could I register on edaplayground? My e-mail is not accepted by a system check.
  8. Hello everybody, My question is about how to configure GCC compiler in CodeLite. I have already compiled my downloaded SystemC library, but I could not correctly configure my CodeLite IDE. I am using GCC compiler. My path with SystemC is located here: /home/leo/Desktop/systemc-2.3.3 I have decided that I should include library paths inside a CodeLite using global paths. Without changing Linker and Compiler options. On the last screenshot you can see the log. Please tell my what should I do to configure my IDE Thanks in advance, Fedor
  9. Hello everybody, I have a statement that should return a half of a period, but instead it returns me a zero. Why? struct PWM::states { sc_core::sc_time period; states() { sc_core::sc_time period(4.0,sc_core::SC_MS); } }; std::cout<<s.period/2.0; Thanks in advance
×
×
  • Create New...