Jump to content
Sign in to follow this  
loveuvm

UVM_GRM with VCS

Recommended Posts

Hi,

when using UVM_RGM with VCS, errors happen as attached.

how to deal with these problem?[ATTACH]40[/ATTACH]

-----------------------------------------------------

my script to run vcs is as below:

vcs -sverilog \

+acc +vpi \

+incdir+$UVM_HOME/src $UVM_HOME/src/uvm.sv \

./test_reg.sv \

+incdir+$UVM_HOME/src/uvm_pkg.sv \

$UVM_HOME/src/dpi/uvm_dpi.cc \

+incdir+$UVM_RGM_HOME/sv \

$UVM_RGM_HOME/dpi/rgm_set_hdl.c \

-CFLAGS "-DVCS" \

-l vcs.log

-------------------------

Any one can help me? Thanks!!!

Edited by loveuvm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, since adding +define+RGM_NO_VHPI to the script above is invalid, I have added the DEFINE statement in rdm_set_hdl.c instead. and it is ok for running.

but i want to know if DUT is written in VHDL, how to deal with this case?

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, it just means that VCS isnt compatible with the vhpi header file/api used to access vhdl signals in $UVM_RGM_HOME/dpi/rgm_set_hdl.c.

the options are simulator dependent

uwes, thank you for your reply .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×