Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'macosx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Accellera Systems Initiative
    • Information
    • Announcements
    • In the News
  • SystemC
    • SystemC Language
    • SystemC AMS (Analog/Mixed-Signal)
    • SystemC TLM (Transaction-level Modeling)
    • SystemC Verification (UVM-SystemC, SCV)
    • SystemC CCI Public Review
  • UVM (Universal Verification Methodology)
    • Methodology and BCL Forum
    • UVM SystemVerilog Discussions
    • Simulator Specific Issues
    • UVM Commercial Announcements
    • UVM 1.2 Public Review
  • Portable Stimulus
    • Portable Stimulus Discussion
  • IP-XACT
    • IP-XACT Discussion
  • IEEE 1735/IP Encryption
    • IEEE 1735/IP Encryption Discussion
  • OCP (Open Core Protocol)
  • UCIS (Unified Coverage Interoperability Standard)
  • Commercial Announcements
    • Announcements

Categories

  • SystemC
  • UVM
  • UCIS
  • IEEE 1735/IP Encryption

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. I'm trying to run uvm-systemc on macosx. Link to download: http://accellera.org/images/downloads/drafts-review/uvm-systemc-1.0-alpha1.tar.gz In the install flow, ../configure works fine, but on make i get this error: Making all in macros CCLD libmacros.laar: no archive members specifiedusage: ar -d [-TLsv] archive file ... ar -m [-TLsv] archive file ... ar -m [-abiTLsv] position archive file ... ar -p [-TLsv] archive [file ...] ar -q [-cTLsv] archive file ... ar -r [-cuTLsv] archive file ... ar -r [-abciuTLsv] position archive file ... ar -t [-TLsv] archive [file ...] ar -x [-ouTLsv] archive [file ...]make[4]: *** [libmacros.la] Error 1make[3]: *** [all-recursive] Error 1make[2]: *** [all-recursive] Error 1make[1]: *** [all] Error 2make: *** [all-recursive] Error 1 I've looked online, and it seems that it is a makefile problem. However the uvm-systemc makefile is way to complex for me to comprehend where the issue could reside. Any ideas on why is this happening? Thanks
×