Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'integral'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Accellera Systems Initiative
    • Information
    • Announcements
    • In the News
  • SystemC
    • SystemC Language
    • SystemC AMS (Analog/Mixed-Signal)
    • SystemC TLM (Transaction-level Modeling)
    • SystemC Verification (UVM-SystemC, SCV)
    • SystemC CCI (Configuration, Control & Inspection)
    • SystemC Datatypes
  • UVM (Universal Verification Methodology)
    • UVM 2017 - Methodology and BCL Forum
    • UVM SystemVerilog Discussions
    • UVM Simulator Specific Issues
    • UVM Commercial Announcements
    • UVM (Pre-IEEE) Methodology and BCL Forum
    • UVM 1.2 Public Review
  • Portable Stimulus
    • Portable Stimulus Pre-Release Discussion
    • Portable Stimulus 1.0
  • IP-XACT
    • IP-XACT Discussion
  • IEEE 1735/IP Encryption
    • IEEE 1735/IP Encryption Discussion
  • OCP (Open Core Protocol)
  • UCIS (Unified Coverage Interoperability Standard)
  • Commercial Announcements
    • Announcements

Categories

  • SystemC
  • UVM
  • UCIS
  • IEEE 1735/IP Encryption

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Company

Found 1 result

  1. My model contains a number of differential equations, that converge only if I set an appropriate initial condition. The model per se is correct (I double-checked both the model and the initial conditions with Simulink), but the corresponding SystemC-AMS implementation diverges after few samples. I set the initial condition as the third parameter of the constructor, e.g.: sca_lsf::sca_integ * myInteg; ... SC_CTOR(myModule){ myInteg = new sca_lsf::sca_integ("myInteg", 1.0, 5.0); ... }; where the initial condition is 5.0. Is this correct? Best regards, S.
×