Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'SCV Makefile'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Accellera Systems Initiative
    • Information
    • Announcements
    • In the News
  • SystemC
    • SystemC Language
    • SystemC AMS (Analog/Mixed-Signal)
    • SystemC TLM (Transaction-level Modeling)
    • SystemC Verification (UVM-SystemC, SCV)
    • SystemC CCI (Configuration, Control & Inspection)
    • SystemC Datatypes
  • UVM (Universal Verification Methodology)
    • UVM 2017 - Methodology and BCL Forum
    • UVM SystemVerilog Discussions
    • UVM Simulator Specific Issues
    • UVM Commercial Announcements
    • UVM (Pre-IEEE) Methodology and BCL Forum
    • UVM 1.2 Public Review
  • Portable Stimulus
    • Portable Stimulus Pre-Release Discussion
    • Portable Stimulus 1.0
  • IP-XACT
    • IP-XACT Discussion
  • IEEE 1735/IP Encryption
    • IEEE 1735/IP Encryption Discussion
  • OCP (Open Core Protocol)
  • UCIS (Unified Coverage Interoperability Standard)
  • Commercial Announcements
    • Announcements

Categories

  • SystemC
  • UVM
  • UCIS
  • IEEE 1735/IP Encryption

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Company

Found 1 result

  1. Hello, I'm facing some porblems in using SystemC Verifcation Library, my codes just don't compile. I'm using Ubuntu 14.04 (64 bits) and I followed the instructions on the INSTALL text file that comes with de SCV package. I used: ../configure prefix=/usr/local/scv-2.0.0 with-systemc=/usr/local/systemc-2.3.1 (I've created the /usr/loca//scv-2.0.0 beforehand) After the configuration: make & sudo make install The installation finishes without errors. The problems start when I try to use the library in codes. I add to my codes "#include<scv.h>" and add my makefiles looks like this: CC = g++ INCDIR = -I. -I$(SYSTEMC)/include -I$(SCV)/include LIBDIR = -L. -L$(SYSTEMC)/lib-linux64 -L$(SCV)/lib-linux64 LIBS = -lsystemc -lscv -lm CFLAGS = -O2 -Wall -DDEBUG_SYSTEMC TARGET = verification.x SRCS = top.cpp OBJS = $(SRCS:.cpp=.o) all: $(TARGET) $(TARGET): $(OBJS) $(CC) -o $@ $(LIBDIR) $(LIBS) $(OBJS) .cpp.o: $(CC) $(CFLAGS) $(INCDIR) -c $< clean: @rm -f *.o $(TARGET) Obs.: the environment variable SCV is previously set Then when I run the make command I get the following (not the full output): top.o:(.rodata._ZTV14scv_extensionsIcE[_ZTV14scv_extensionsIcE]+0x210): undefined reference to `_scv_extension_util::get_dynamic_data()' top.o:(.rodata._ZTV14scv_extensionsIcE[_ZTV14scv_extensionsIcE]+0x218): undefined reference to `_scv_extension_rand_char::updated()' top.o:(.rodata._ZTV14scv_extensionsIcE[_ZTV14scv_extensionsIcE]+0x220): undefined reference to `_scv_extension_rand_char::uninitialize()' top.o:(.rodata._ZTV14scv_extensionsIcE[_ZTV14scv_extensionsIcE]+0x228): undefined reference to `_scv_extension_rand_char::initialize() const' top.o:(.rodata._ZTV14scv_extensionsIcE[_ZTV14scv_extensionsIcE]+0x230): undefined reference to `_scv_extension_rand_char::is_initialized() const' top.o:(.rodata._ZTV14scv_extensionsIcE[_ZTV14scv_extensionsIcE]+0x238): undefined reference to `_scv_extension_callbacks_char::remove_cb(int)' top.o:(.rodata._ZTV14scv_extensionsIcE[_ZTV14scv_extensionsIcE]+0x260): undefined reference to `_scv_extension_rand_char::generate_value_()' collect2: error: ld returned 1 exit status make: *** [verification.x] Error 1 The error seems to come from a library linking problem, but to me it looks like the SCV libraries are linked correctly. Does anyone knows what is going on? Thanks in advance, Eduardo.
×