Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Phasing in uvm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Accellera Systems Initiative
    • Information
    • Announcements
    • In the News
  • SystemC
    • SystemC Language
    • SystemC AMS (Analog/Mixed-Signal)
    • SystemC TLM (Transaction-level Modeling)
    • SystemC Verification (UVM-SystemC, SCV)
    • SystemC CCI (Configuration, Control & Inspection)
    • SystemC Datatypes
  • UVM (Universal Verification Methodology)
    • UVM 2017 - Methodology and BCL Forum
    • UVM SystemVerilog Discussions
    • UVM Simulator Specific Issues
    • UVM Commercial Announcements
    • UVM (Pre-IEEE) Methodology and BCL Forum
    • UVM 1.2 Public Review
  • Portable Stimulus
    • Portable Stimulus Pre-Release Discussion
    • Portable Stimulus 1.0
  • IP-XACT
    • IP-XACT Discussion
  • IEEE 1735/IP Encryption
    • IEEE 1735/IP Encryption Discussion
  • OCP (Open Core Protocol)
  • UCIS (Unified Coverage Interoperability Standard)
  • Commercial Announcements
    • Announcements

Categories

  • SystemC
  • UVM
  • UCIS
  • IEEE 1735/IP Encryption

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Company

Found 1 result

  1. Hi UVM Experts, I am facing some issue with UVM phase. I have registered one sequence to pre_configure phase of one sequencer which is doing some chip configuration. In my base test pre_configure phaseI am waiting for that configuration to get over usng hierarchy of RTL path signal. RTL takes some time after configuration gets over to toggle the indication of chip ready which i am waiting in base test pre_configure phase. I observe that sequence gets over but immediately test also gets finished even i raised the objection from base test pre_configure phase. Would you please point me if it is exptected? I think till all raised objections are not lower simulation will not be over. and I want my test to wait once sequence is over and RTL toggles ready signal. Thanks in advance for your time. Thanks, Akshay
×