Jump to content

lgmetzger

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lgmetzger

  1. Hi! I found some similar topics but none of them actually solved my problem. I configured Visual Studio and compiled SystemC according to the instructions in the INSTALL file. But when I try to run any of the examples, the prompt window flashes on the screen and I get this output: 'simple_perf.exe': Loaded 'C:\systemc\systemc-2.3.0\examples\sysc\simple_perf\Debug\simple_perf.exe', Symbols loaded. 'simple_perf.exe': Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll' 'simple_perf.exe': Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll' 'simple_perf.exe': Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll' The program '[4628] simple_perf.exe: Native' has exited with code 0 (0x0). So I tried creating and running a test project scracth. In this case, I get the following output: 'teste_sc.exe': Loaded 'C:\Users\LG\Documents\Visual Studio 2008\Projects\teste_sc\Debug\teste_sc.exe', Symbols loaded. 'teste_sc.exe': Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll' 'teste_sc.exe': Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll' 'teste_sc.exe': Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll' 'teste_sc.exe': Loaded 'C:\Program Files\AVAST Software\Avast\snxhk.dll' First-chance exception at 0x75ddc41f in teste_sc.exe: Microsoft C++ exception: sc_core::sc_report at memory location 0x0036e388.. The program '[1172] teste_sc.exe: Native' has exited with code 1 (0x1). I triple checked the configurations (RTTI is enabled, /vmg added) but nothing seems to work. Any help is much appreciated. Thank you!
  2. lgmetzger

    sc_core::sc_report at memory location (VS2008)

    Yeah, that was a pretty dumb "problem" haha This is my first time both with SystemC and VS But thanks!
×